Eén jaar in Artis

Mumba is een olifant die in Artis woont. Ter ere van haar eerste verjaardag heeft Artis dit gouden boekje uitgegeven. In dit gouden boekje Eén jaar in Artis, wordt in kleine gedichtjes verteld over Mumba’s eerste levensjaar. Maar ook andere dieren die vorig jaar in Artis zijn geboren, komen aan bod.

Op deze manier leren kinderen op een leuke manier over de verschillende dieren in de dierentuin. Naast de leuke en korte gedichtjes, wordt er bij elk dier ook beschreven hoe oud ze kunnen worden. Zo ontdekken de kinderen dat een leeuw bijvoorbeeld 20 tot 25 jaar kan worden. Maar dat sommige schildpadden wel 150 jaar kunnen worden!

Recensie
Mijn kinderen van 3 jaar en 6 jaar oud, vinden Eén jaar in Artis erg leuk. De korte en grappige gedichtjes, gecombineerd met de leuke en kleurrijke illustraties zorgen ervoor dat kinderen dit boekje al snel erg leuk vinden. Eén jaar in Artis is dan ook een heel leuk en leerzaam boekje. Voor degenen die regelmatig in Artis komen, is dit boekje extra leuk. Zij kunnen op zoek gaan naar de dieren die in dit boekje voorkomen.

Eén jaar in Artis – Sieneke de Rooij & Caroline Ellerbeek
Gouden boekje, hardcover, 28 pagina’s, Rubinstein
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het geheime leven van virussen

Er zullen weinig kinderen zijn die nog nooit van Corona gehoord hebben. Ze weten dat …