K3 Vliegtuig

Vrijdag 3 juni 2011 werd op het vliegveld van Zaventem een echt K3 vliegtuig ingehuldigd. Niemand minder dan Karen, Kristel en Josje prijken in hun mooie Alice in Wonderland jurken op het vliegtuig. Uiteraard is er op de grote jet ook plaats voor de overige spelers uit deze musical. Maar het blijft niet alleen bij de buitenkant. Het instructiefilmpje dat voor de start wordt getoond is geheel in Studio 100 stijl! Toby heeft de eer de rol van piloot op zich te nemen. Samson zit naast hem als co-piloot. Mega Mindy vertelt de veiligheidsinstructies samen met Fred (van Fred en Samson). Kabouter Plop, Bumba en Piet Piraat zijn een aantal van de speciale passagiers in het vliegtuig.

Publiciteitsstunt
Het vliegtuig is een jaarlijkse publiciteitsstunt van vliegtuigmaatschappij Thomas Cook Airlines die ook deze zomer weer heel veel vakantiegangers naar het zonnige zuiden zal brengen. De maatschappij wil de vlucht naar de vakantiebestemming tot een feest maken voor de kinderen en zo ontspannen laten verlopen voor de ouders. Het instructiefilmpje zullen kinderen geweldig vinden om naar te kijken. Het K3 vliegtuig is overigens niet het eerste Studio 100 vliegtuig. Kabouter Plop en zijn vrienden en Mega Mindy gingen hen al eerder voor.

Lees ook:
K3 musical “Alice in wonderland”
DVD-release “Mega Mindy en het Zwarte Kristal” was een sprookjesfeest
Plopsa Indoor Coevorden bezorgt een leuke dag

 

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …