De Rumparooz One Size Pocket luier

De Rumparooz One Size Pocket luier is een revolutionaire verandering op het gebied van wasbare luiers. Ze zijn zo ontworpen dat ze net zo gemakkelijk te gebruiken zijn als een wegwerpluier, maar zonder alle chemische stoffen, afval en de hoge kosten!

De Rumparooz luier is verkrijgbaar in 14 levendige kleuren en 7 kleurrijke prints. De luier is verstelbaar in 4 verschillende standen door middel van de drukknopen op de voorkant. Hierdoor heb je met deze luier alles wat je nodig hebt vanaf de geboorte (3 Kg) tot de zindelijkheidstraining (15+ Kg).

Wat de Rumparooz uniek maakt in zijn soort, zijn de dubbele stiksels in de luier wat zorgt voor een extra beveiliging tegen lekken. Ook heeft de luier een zogenaamde “poop scoop”. Een opstaand randje welke de ontlasting goed binnen de luier houdt. De buitenlaag van deze wasbare luier is gemaakt van biologisch afbreekbaar TPU. Dit is een stof die wel lucht door laat maar geen vocht. De binnenste laag van de Rumparooz luier is gemaakt van fleece. Dit fleece is hypoallergeen en zonder schadelijke stoffen. Het fleece zelf neemt geen vocht op, maar laat het vocht door naar de inleggers. Deze inleggers absorberen het vocht. Dit geheel houdt de billetjes goed droog! Voor kindjes die veel plassen, zijn er ook bamboe of hennep inleggers verkrijgbaar. Deze absorberen meer, maar drogen wat langzamer dan de bijgeleverde microvezel inleggers.

Kindjes die alleen melk drinken, hebben zulke dunne ontlasting dat deze gewoon verdwijnt in de wasmachine. Oudere kindjes hebben vaak drollen die je zo uit de luier schud. Voor de periode daartussen hebben kindjes nog wel eens plakkerige poep. Hiervoor zijn speciale papieren inleggers verkrijgbaar. Deze vangen de poep op en gooi je zo in toilet of afvalbak.

Na elk gebruik doe je de luier inclusief inleggers in de was. De luiers kunnen gewoon in de wasmachine en drogen snel op een waslijn. De inleggers kunnen eventueel ook op een lage stand in de droger. Wanneer je de inleggers na het wassen alvast in de luiers doet, is het verschonen net zo makkelijk als een willekeurige wegwerp luier. Doe hem om en sluit de luier met het klittenband.

De Rumparooz luier is verkrijgbaar vanaf € 23,95. Ook zijn er voordeelpakketten verkrijgbaar waarin meerdere Rumparooz luiers zitten. Kijk voor meer informatie op www.babybum.nl.

Lees hier onze recensie>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Duurzaamheid in een gezin

Je staat soms verbaasd over hoe vaak je een vuilniszak weg moet brengen. Zeker wanneer …

Share
Share