Smurfen 2 op video

Smurfen 2: de leukste familie DVD van het jaar!

Smurfen 2 op videoDe liefhebbers hebben het tweede deel van de film met De Smurfen natuurlijk al in de bioscoop gezien en weten dat hij zo leuk is dat de DVD De Smurfen2 niet in de thuis verzameling mag ontbreken. Hij is zo leuk, snel, prachtig gemaakt dat het geen enkele probleem is om de film vele malen te bekijken. Kinderen krijgen er geen genoeg van.

Het verhaal gaat over de Smurfin, die – zo blijkt nu – eigenlijk door Gargamel vanuit klei en en toverformule is gemaakt om bij het goede (mannelijke) smurfenvolkje te infiltreren. Echter Gargamel had de toverkracht van de Grote Smurf onderschat en had van de oorspronkelijke Smurfin een ‘echte’ vriendelijke goede Smurfin gemaakt.

Maar Gargamel gaat met nieuwe infiltraten weer in de aanval. Dit keer  wordt het gevecht tussen goed en kwaad in Parijs gevoerd, waarbij de smurfen ook nu weer worden gesteund door de vriendelijke familie uit New York die voor deze avonturen gewoon even naar Parijs verhuizen. En het loop natuurlijk allemaal uiteindelijk goed af: de goeden overwinnen de slechterik!

Maar laat mijn mening als vader niet de doorslag geven. De DVD is op een zondagmorgen met mijn drie kinderen (7-10 jaar) gezamenlijk bekeken en dit was hun commentaar na afloop:

Dochter (7):  Leuk. Niet te spannend gewoon heel leuk.
Zoon (7): Ik vond alles leuk, vooral het einde! En het speelde in Parijs.
Zoon (9,5):  Héél erg leuk!

Meer aanbeveling is toch niet nodig?

De uitvoering is top; de Nederlandse stemmen prachtig. De video is natuurlijk ook in blue-ray te verkrijgen en is net voor Sinterklaas 2013 beschikbaar.

Bestel beide DVD’s van De Smurfen hier >>>>

Share

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

De Smurfen 2 – De Gevangene van de Groene Steen [recensie]

Verhalen van de Smurfen zijn dingen die al een hele lange tijd terug gaan voor …

Share
Share