Candy Grabber snoepmachine

Screenshot 2014-09-06 at 17.01.50Met de Candy Grabber snoepmachine haal je jouw eigen kermis in huis! Met nep munten speelt je terwijl je een vrolijk muziekje hoort, om zelf uitgekozen snoepgoed. Net zoals bij de automaten op de kermis! Je moet natuurlijk wel voor de ingestelde tijd van 1 minuut en 15 seconden je buit binnen hebben…

Recensie

Wat leuk: ter gelegenheid van een nieuwe website (RadBag) mocht ik een gadget uitkiezen ter recensie. En het leuke van gadget is dat ze zowel leuk als niet nodig zijn. En wat is er nu aantrekkelijker dan iets uit te kiezen wat je helemaal niet nodig hebt, maar wat wel verschrikkelijk leuk is!

Screenshot 2014-09-06 at 16.59.18

Ik koos de “Candy Grabber”. Heerlijk educatief onverantwoord. Een snoepmachine met een grijparm. Zelf heb ik me nooit laten verleiden op de kermis om geld in een dergelijke machine te gooien, maar er naar kijken was ook al vermakelijk. En nu hebben we er dus zelf een in huis.

Uiteraard niet zo groot als op de kermis, maar toch van een behoorlijk formaat. Batterijen er in (apart bij bestellen!) en een van de nepmuntjes er in en het feest kan beginnen. De kinderen genieten enorm van het proberen een snoepje er uit te pakken. Wanneer het lukt, gooien ze hem direct terug om nog een keer te kunnen proberen.

Screenshot 2014-09-06 at 17.00.02

Extra leuk is dat er een muziekje klinkt wat ruim een minuut te horen is. Wanneer je niets te pakken hebt binnen de tijd dat het muziekje speelt, heb je pech: de grijparm stopt. Tegen dat de tijd afgelopen is, gaat het muziekje sneller wat de spanning natuurlijk nog meer opvoert.

Screenshot 2014-09-06 at 16.59.00Het muziekje klinkt behoorlijk hard, dus je hoeft niet bang te zijn dat je kinderen ongemerkt aan het ‘gokken’ gaan. En uiteraard zijn er afspraken te maken. Mijn kinderen krijgen wanneer ze uit school komen altijd een “snoepbakje” en wat drinken. Het “snoepbakje” is een schaaltje, gevuld met verschillende soorten fruit en daarbij nog een koekje of een snoepje.

Tegenwoordig laat ik het snoepje er uit, en mogen ze na het opeten van het fruit zelf een snoepje of schuimpje naar keuze grabbelen. Ook bij vriendjes en vriendinnetjes die meekomen uit school een groot succes!

De Candy Grabber snoepmachine kun je hier bestellen >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Een nieuwe Baantjer: De Cock en Kermis in de hel

Ik denk dat bijna alle Nederlanders de creatie van A.C. Baantjer door de langlopende televisie …