Wereldkaarten voor kinderen

Zelf kan ik eindeloos kijken naar wereldkaarten. Om te zien welke landen er zijn, waar bergen en rivieren zich bevinden, waar ik geweest ben en waar ik nog naar toe wil. Door een wereldkaart in huis te halen, heb je niet alleen iets moois aan de muur, maar ook iets leerzaams. Voor iedere leeftijd zijn passende kaarten, kijk maar mee:

Baby
Ja, ook voor babykamers zijn er prachtige wereldkaarten. Zoals bijvoorbeeld onderstaande wolken-wereldkaart, om bij weg te dromen! Of een wereldkaart met dansende dieren, om ’s avonds voor het slapen gaan samen naar te kijken.

Dreumes
Dieren zijn altijd leuk om naar te kijken. Met onderstaande wereldkaarten met dieren, zal je kind lang kijkplezier hebben.

Peuter
Aanwijzen en benoemen kan prima met deze vrolijke wereldkaarten.

Kleuter
Zoekplaatjes en schatkaarten, hoe stoer is dat?

Schoolkind
Een grote wereldkaart op canvas in de kamer van je schoolkind helpt enorm bij topografie en het leren kennen van werelddelen en landen. Zeker wanneer je een duidelijke kaart kiest zoals een van onderstaande kaarten.

Puber
Pubers krijgen aardrijkskunde, de opvolger van wereldoriëntatie, op school. Een klassieke wereldkaart is dan erg handig, maar wanneer dat te veel op ‘school’ lijkt, kun je ook een stoere kaart in rood en zwart kiezen natuurlijk.

Er zijn natuurlijk nog vele andere designs te kiezen je kunt ook een foto op canvas laten afdrukken bijvoorbeeld. Kies voor een ruim formaat, en je kind(eren) zullen er heel lang plezier van hebben!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Foto op canvas in de slaapkamer

Een paar jaar geleden heb ik mijn slaapkamer opgeknapt. Ik heb er voor gekozen om …