Ukiland geopend in Bobbejaanland

Het is nou niet echt weer om lekker buiten naar een pretpark te gaan. Het waait en het regent, of zeg gerust, het stormt. Om met dit meer in een outdoor speelpark te lopen is dan niet ideaal. Maar niet getreurd, door de overdekte speeltuinen in Bobbejaanland, kun je er wel gewoon lekker op uit deze zomer!

De naam Uki zal bij je kindje wel bekend voorkomen. Dit leuke en vrolijke gele figuurtje is nu al ruim 2 jaar te zien op RTL Telekids. Samen met zijn vriendjes Egel, Konijn, Schildpad, Eekhoorn, Eend en Bloemen beleeft hij prachtige avonturen in de natuur. Uki heeft nu naast zijn eigen televisieprogramma nu ook zijn eigen indoor speelparadijs. Deze bevind zich inderdaad in Bobbejaanland. Ukiland is een speelparadijs voor de allerkleinste in Bobbejaanland. Samen met zijn vriendjes zal Uki hier ook te vinden zijn en beleef je leuke avonturen. Ukiland is sinds kort geopend en werd officieel geopend door Kathleen Aerts (ex-K3).

Naast Ukiland zijn er natuurlijk ook nog andere spectaculaire dingen te beleven in Bobbejaanland. Zeker op het gebied van show en entertainment. Er is namelijk een nieuwe show te zien met paarden in de hoofdrol en je kunt de nieuwe 4D-film Yogi Bear beleven samen met de hongerige beer.

Ook kun je bij Bobbejaanland terecht voor natuurlijk de andere meer dan vijftig vaste attracties waardoor jij en je kindje zich geen minuut zullen vervelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de spectaculaire Sledge Hammer, het over het water vliegen met de Dreamcatcher, de 25 meter vrije val van de Typhoon of het waterpret in de Banana Battle!

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Toverland – topattractiepark in Noord-Limburg [verslag]

Toverland….. Ik had de naam wel eens gehoord en wist ook dat dit attractiepark in …