Wake up!

Ben jij zo’n moeder die ‘s ochtends zingend het ontbijt klaarmaakt of verstop je jouw hoofd onder een kussen wanneer de kinderen zich in de ochtend melden?

Onderzoek van Philips wijst uit, dat bijna de helft van de Nederlanders moeite heeft met vroeg op staan. Deze groep komt knorrig, moe en traag uit bed.

Echt ochtendmens
Herkenbaar? Of spring jij ’s ochtends bij het horen van de wekker je bed uit? Dan ben je een echt ochtendmens. De eerste twaalf uur van de dag ben jij op je best. Echte ochtendmensen zijn in de minderheid! Ook werd onderzocht door Philips, dat maar liefst twee derde van de Nederlanders iedere ochtend “snoozed”.  Met deze grote groep zijn wij koploper in Europa.

Philips gaat met 100 personen de test aan. Het doel is, om hen echte ochtendmensen te maken. De vorderingen van deze 100 personen kun je volgen op de Philips healthyliving pagina op Facebook!

Doe de Quiz!
Je partner heeft het je vast al eens subtiel laten weten, maar met deze quiz vind je zelf uit wat voor type ochtendmens jij bent. Ben je een Snoozer, Knorrepot (beter niet aanspreken voor tien uur ’s ochtends) of een Mompelaar? Doe hier de quiz en je weet ‘t…


About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Presentatie van PSV: Het ultieme fanboek aan Mark van Bommel [verslag]

Vol goede spanning reden we woensdag naar Eindhoven. Op weg naar de uitreiking van hét …