De hele dag door lekkers bij Tazzina

Stel je eens voor: je hebt zin in een heerlijk kopje koffie of thee met misschien een wel stukje ambachtelijke taart om jezelf extra te verwennen. Maar je bent moeder en hebt geen zin om je kind mee te nemen naar een overvolle koffiebar of je bent zwanger en voelt er niet veel voor om met je zwangere buik je langs de massa mensen te manoeuvreren. Dan is Espressobar Tazzina op de Bilderdijkstraat in Amsterdam de plek die je zoekt!

Speelhoek
Laat je kinderen lekker rondlopen in Tazzina. Er is een speelhoek waar ze zich kunnen uitleven met de kleurboekjes en het aanwezige speelgoed. Wanneer ze dorst krijgen, en net als mama, een cappuccino willen drinken, staat Tazzina klaar met een lekkere Babycino. Dat is een espressokopje gevuld met melkschuim en een schoteltje versierd met chocoladesterretjes en een koekje. Voor de grote dorst is er een keuze uit diverse biologische sappen.

Binnentuin
De kleine trots van Tazzina Bilderdijkstraat is de rustige binnentuin ingericht met stoere witte picknicktafels. In de zomer kan je je hier heerlijk vertoeven met een kopje koffie, een tijdschrift, een taartje of een Italiaans broodje. Bovendien heeft de binnentuin het grote voordeel dat de kinderen er vrij kunnen spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onoplettende automobilisten en fietsers.

Kinderfeestjes
Het is mogelijk om je kinderfeestje te houden in Tazzina. Er zijn een aantal arrangementen waar je uit kunt kiezen. Stoere jongens kunnen hun eigen pizza bakken en opeten. De dametjes onder ons kunnen cupcakes versieren en natuurlijk ook opeten of ze kunnen met hun vriendjes een Kleine Dame High Tea reserveren. Voor de jarige wordt er speciaal een stoel helemaal in stijl versierd. Bij de bak en versier activiteiten krijgt iedereen een schort die ze eventueel ook kunnen versieren. Natuurlijk mag deze mee naar huis genomen worden aan het eind van het feestje.

Speciale actie*: Bij een reservering voor een kinderfeestje van minimaal 8 kindjes krijg je een taart met tekst (bijvoorbeeld: “Hoera Nina 11 jaar”) gratis!

Feestje speciaal voor jou
Heb je zelf iets bijzonders te vieren, zoals een babyshower, een vriendinnen-dag, vrijgezellenfeest, schoonzussendag of iets anders? Tazzina heeft een speciale zij-ruimte waar groepen tot maximaal 25 personen een feestje kunnen vieren. Tazzina kan voor iedere gelegenheid een gezellige high tea of een Italiaanse lunch serveren, helemaal zoals je dat zelf wenst. Natuurlijk is het ook mogelijk om lekker met z’n tweetjes te genieten van een High Tea of een Italiaanse lunch.

Speciale actie*: Bij een babyshower van minimaal 8 personen, mag de aanstaande moeder op kosten van Tazzina komen en krijgt de groep een baby-cakepop bij aankomst!

Wat je verder nog moet weten…
Tazzina betekend kopje in het Italiaans en is al vanaf 8:00 uur ‘s ochtends open. In de ochtend kun je er terecht voor ontbijt, bestaande uit verse croissants, yoghurt, fruit en koffie. ’s Middags wordt lunch geserveerd: een Italiaanse bol belegd met al het lekkere van Italië zoals buffelmozzarella en Prociutto di Parma of je kiest voor een kopje huisgemaakt soep met ingrediënten van het seizoen. De koffie, dranken en de gerechten zijn Italiaans, van goede kwaliteit en met zorg klaargemaakt. Je bent van harte welkom in Tazzina Bilderdijkstraat.

* De speciale acties zijn alleen geldig in 2012 in de maanden juni tot en met september bij Tazzina Bilderdijkstraat. Wil je meer weten over bovenstaande arrangementen, kijk dan snel op de website: www.tazzina.nl.

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

De Koffiekakker

Trotse Moeders en Trotse Vaders zijn vaak koffie-drinkers, iets wat kinderen vreemd vinden want op …

Share
Share