Boven verwachting

Britta’s leven is compleet. Ze heeft een leuke baan, een lieve vriend en een mooi huis. Toch blijkt er nog ruimte voor iets extra’s. Of nou ja, ruimte?
Een plus een is… Een regelrechte relatiecrisis!

Recensie
Als ik zelf een leesboek kies gaat mijn voorkeur uit naar detectives, misdaad en fictie enzo. Voor de afwisseling lees ik ook ander soort boeken.
Boven verwachting is in mijn ogen een zoetsappig roman. Dat is dus duidelijk niet mijn voorkeur van een boek. Geen boek vol met verrassingen, meer een mini soap over relatie, vriendschap en een onverwachte zwangerschap. Door de manier van schrijven en het ‘van deze tijd zijn’  een prettig boek om te lezen.

Mijn al zo korte nachten werden door dit boek een stuk korter. Niet veel nachten hoor, want het boek was zo uit! Dus al met al voor mij een leuke afwisseling.

Boven verwachting – jolanda Hazelhoff
Paperback, 154 pagina’s, Kok Omniboek
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Sandra

tiggelman@msn.com'
Moeder van 6 kinderen: 1. Een meisje van 13. Zit in de tweedeklas van het voortgezetonderwijs en volgt tweetalig het gymnasium. Een bijdehandje. 2. Een jongen van 10. Gaat naar openbaar Daltononderwijs en zit in groep 7. Een dromer. 3. Een jongen van 8. Heeft PDD-NOS (vorm van autisme). Krijgt scholing op een cluster IV school, dat is speciaal onderwijs. Een verkenner. 4. Een jongen van 2. Gaat 1 dag per week naar de creche. Een ondeugd. 5. en 6. Tweelingbroers. Zijn nog baby's. Zij gaan 1 dag per week met nr. 4. naar de creche. De oudste is een driftkikker en de jongste een mak lammetje. Ik ben getrouwd met hun vader en beide zijn we werkzaam in de gezondheidszorg. Mijn man fulltime en ik 2 dagen per week. 1 dag in de week is papa thuis.

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …

Share
Share