Gezocht: Koen Konijn, boekenboef

9789000343867_downloadKoen Konijn houdt ontzettend veel van lezen. Als hij zijn eigen boeken uit heeft, gaat hij zelfs op pad om boeken te stelen. Hij breekt in bij Arthur. Maar die ziet al snel de lege plekken in zijn boekenkast. Samen met de politie gaat hij op zoek naar de boekenboef.

Screenshot 2015-03-01 at 14.04.03Recensie
Wat een leuk boek om voor te lezen. Het gaat over een konijntje, Koen, die anders dan de andere konijnen, niet geïnteresseerd is in worteltjes en sla, maar in boeken. Hij is dol op lezen en breekt bij andere huizen in om boeken te halen.

Dat gaat uiteraard opvallen en dus wordt er gezocht naar de boekenboef, die op vernuftige wijze uit een line-up wordt gehaald 😉

Screenshot 2015-03-01 at 14.04.23

Natuurlijk komt alles goed, want er is een plek waar boekenliefhebber zo vaak boeken kunnen halen als ze maar willen (mits ze worden teruggebracht).. De bibliotheek!

Screenshot 2015-03-01 at 14.03.46

Dit boek is niet alleen leuk voor kinderen om uit te worden voorgelezen. Het zit vol grappige details die met name voor volwassenen leuk zijn, zoals de titels van de vele boeken die er te zien zijn. Bij Trotse Vaders is er binnenkort een winactie met het boek “Gezocht: Koen Konijn, boekenboef” als prijs. Houd dus deze website goed in de gaten!

Gezocht: Koen Konijn, boekenboef – Emily MacKenzie
Bekijk op bol.comHardcover, 32 pagina’s, uitgeverij Van Goor
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share