Goede voornemens: voldoende / regelmatig (water) drinken!

Elke dag zet je keurig een fles of glas water op je bureau maar na een halve dag ontdek je dat je maar een paar slokken hebt gedronken… Herkenbaar? Dan is de Ulla watercoach dé oplossing.

Ulla is een slimme watersensor die je om een glas of fles schuift en die ervoor zorgt dat je blijft drinken, ook al ben je nog zo druk. Heb je 30 minuten niet gedronken, dan licht Ulla subtiel op. Na een slok uit je glas of fles knippert ze even bij het neerzetten, als een soort beloningsknipoog.

Ulla is 100% automatisch. Geen aan- en uitknopje of dagelijkse instellingen. Ze gaat aan als je de fles vult en jouw eerste drankje van de dag neemt. Ben je weg, dan gaat Ulla in de slaapstand. De batterij in dit apparaatje gaat gemiddeld zes maanden mee.

Ervaring
Ik herken dat zo… een halve dag aan het werk en nog niets gedronken hebben… Drinken voor de kinderen klaarzetten en zelf vergeten iets te nemen (hetzelfde geldt voor fruit!). En ik denk dat veel Trotse Moeders dit herkennen, of ze nu buitenshuis werken of thuis zijn. En dat terwijl het zo belangrijk is om voldoende te drinken!

Een van mijn goede voornemens is om gedurende de dag meer water te drinken. De Ulla watercoach helpt me daarbij. Ik heb hem (of haar?) om een waterfles gedaan (door de rekbare band blijft hij om alle diktes van flessen / glazen goed zitten, het materiaal ‘plakt’ zich min of meer vast en daardoor heb je geen last van het kleine sensortje wat op je glas of drinkfles zit).

Wanneer ik een half uur niet heb gedrinken, gaat ‘Ulla’ knipperen. Erg subtiel, maar het valt voldoende goed op om te weten dat je echt weer een paar slokken moet nemen! Door Ulla merk ik pas goed hoe weinig ik uit mezelf drink… En ook hoe lang ik achter elkaar doorwerk (Ulla helpt me ook om na twee drinkmomenten een korte pauze in te lassen, ook een van mijn goede voornemens!)

Kortom: Ulla is een goede hulp bij een mooie start van 2018!

Ulla watercoach kun je in verschillende kleuren bij Wereldmama.nl bestellen, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Goede Voornemens 2024

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent voor veel mensen dat ze een …

Share
Share