Inbakersysteem

Het VipSwaddleSystem

Het VipSwaddleSystem is een compleet slaapsysteem voor onrustige baby’s. Dit slaapsysteem is bedoeld voor baby’s van 0 tot 8 maanden en is hét alternatief voor inbakeren! Door middel van 4 verschillende standen kan je jouw kind op een milde manier begrenzen én stapsgewijs afbouwen. Het is daardoor ook een flexibel systeem welke je eenvoudig aan kan passen aan de behoefte van jouw kind op het moment van slapen gaan.

Alle onderdelen van het slaapsysteem zorgen tezamen voor optimale functionaliteit, flexibiliteit én veiligheid. Het VipSwaddleSystem bestaat standaard uit:

  1. Onderlaken met Swaddle (buikwikkel)
  2. Slaapzak met drukknoopjes op de mouwen
  3. Bovenlaken

Hoe werkt het?
Het SwaddleSystem wordt gebruik in een ledikantje. Het onderlaken van het SwaddleSystem wordt d.m.v. klittenband om het matras heen vastgezet. De swaddle (oftewel de buikwikkel) is op het onderlaken vastgenaaid. De baby wordt in de slaapzak op de swaddle gelegd. De flappen van de swaddle worden door een lus, die aan de slaapzak vast zit, heen gehaald. Dit voorkomt namelijk dat je baby naar beneden kan zakken. De swaddle wordt dan met een stevige klittenband dicht gemaakt. Dit is een belangrijk veiligheidsaspect, omdat dit voorkomt dat het ingebakerde kindje naar de buik kan rollen. Naar behoefte kunnen de armen van je kindje met drukknopen geheel of gedeeltelijk vastgezet worden. Het bovenlaken zit aan de onderkant vast op het onderlaken en is precies lang genoeg. Daarnaast heeft het laken een terugslag waaronder een deken geplaatst kan worden. Zo kan je op een veilige manier je kindje toestoppen en eventueel warmte toevoegen.

Vier standen van begrenzing
Met dit VipSwaddleSystem kan je jouw kind met vier verschillende standen begrenzen. Op de mouwen van de slaapzak en op de wikkel zitten drie drukknopen. Door deze aan elkaar vast te maken, worden de armen geheel (met 3 drukknopen) of gedeeltelijk (met 1 of 2 drukknopen) vast gezet aan de wikkel en daarmee begrenst. Op deze manier kun je de mate van begrenzing eenvoudig aanpassen aan de behoefte van je zoon of dochter en kan je ook stapsgewijs het begrenzen weer afbouwen. De slaapzak kan na het afbouwen gewoon nog gebruikt worden.

Het complete VipSwaddleSystem is verkrijgbaar voor
€ 69,95 via www.smallvips.com.

Lees hier onze recensie>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

4 tips voor een peuter die niet slaapt

Sliep je kindje heerlijk door in de babytijd, maar is dat nu in de peutertijd …