Home / Nieuws / Breaking news: Arrestatiebevel voor prinses Elsa

Breaking news: Arrestatiebevel voor prinses Elsa

Harlan, een stadje met ongeveer 2000 inwoners, gelegen in de Amerikaanse staat Kentucky, heeft zich op de kaart gezet door onderstaand arrestatiebevel voor prinses Elsa:

Waar ze met veel gevoel voor humor probeerden hun inwoners te waarschuwen voor het naderende winterweer, waren ze niet voorbereid op het “sneeuwbaleffect” wat dit Facebook-bericht zou hebben. Inmiddels is het zelfs “breaking news” op onze website. Veel eervoller dan dit is toch niet te bereiken….

FROZEN - ELSA

Copyright foto’s: Disney.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Winter en lente modetips voor mama’s

Laatst gaven we je de laatste kledingtrends voor de winter voor kids, maar ook de …