Het grote nijntje vakantieboek

Hoera, het is vakantie! Ga maar lekker zitten en doe mee met nijntje: lezen, kijken, kleuren, knippen en plakken. Dit dikke vakantieboek geeft 80 pagina’s doe-plezier.

Recensie
Tja… eigenlijk is “alles van Nijntje” wel goed, vind ik. En dit doe-boek is daar geen uitzondering op. De herkenbare tekeningen, duidelijke kleuren, het is allemaal van de bekende kwaliteit die jonge kinderen zo aanspreekt.

De doe-dingen in het grote nijntje vakantieboek zijn heel divers. Van lijntje natrekken en dingen omcirkelen tot zelf dingen tekenen en knutselen. Het doe-boek kan al vanaf jonge leeftijd gebruikt worden, maar ook iets oudere broertjes / zusjes kunnen er mee aan de slag.

En… je hoeft niet te wachten tot het vakantie is! Lekker buiten kleuren is altijd gezellig. De pagina’s zijn van stevig papier, dus de kinderen kunnen echt hun gang gaan.

Het grote nijntje vakantieboek bestel je hier >>>>

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …