The Lego Movie: creëer je eigen avontuur met Lego [recensie]

Screenshot 2014-01-22 at 16.09.03Op 12 februari 2014 gaat “The Lego Movie” in première. In de originele 3D computeranimatie volgen we Emmet, een doorsnee en braaf LEGO minifiguurtje. Emmet wordt door een misverstand aangezien voor de ‘speciale’ die de wereld moet redden. Samen met een bont gezelschap aan helden trekt Emmet ten strijde tegen de boosaardige Lord Business. “The Lego Movie” is allereerste LEGO film ooit, en wat is er dan leuker dan de verhalen na te kunnen spelen met je eigen LEGO. Daarom heeft Lego een aantal nieuwe producten uitgebracht.

Recensie

Screenshot 2014-01-22 at 15.28.30Wij kregen ter recensie de doos: “Lego Movie Dwaaspaleis” toegestuurd. Mijn oudste zoon (9) herkende de Lego direct: “hé, mama, dat is van de nieuwe film!” en direct ontspon er een hevige discussie over wie deze doos mocht openmaken. Mijn dochter en haar vriendinnetje (beide 7 jaar) vonden het namelijk meer op Lego voor meisjes lijken.

Uiteindelijk kregen de dametjes gelijk van grote broer. Hoewel in mijn ogen alle Lego geschikt is voor zowel jongens als meisjes, heeft dit pakket de typische kenmerken van de Lego Friends lijn van Lego: zachtere kleuren, meer en andere details.

Screenshot 2014-01-22 at 15.28.51En ze hebben heerlijk zitten bouwen. Helemaal zelf (op de doos staat als leeftijdsindicatie 7-12 jaar) en zonder hulp. Erg gelachen om de slak en de poes omdat die er volgens hen wel erg grappig uitzien. En daarna hebben ze zich vermaakt met de “katapult” (waarmee je bloemen kunt “schieten”) en hele verhalen nagespeeld met de “boeven”.

Wederom een groot succes van Lego, en zeker leuk voor echte Lego fans die natuurlijk straks ook de film in de bioscoop gaan bekijken!

De Lego Movie bouwdozen vind je hier >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Ocean Bricks in Koninklijke Burgers’ Zoo [verslag]

Het is jaren geleden dat we met z’n vijven naar een dierentuin zijn geweest. Vandaag …

Share
Share