Onmisbaar Onderweg

Het voorjaar is begonnen! Nederlanders trekken er weer massaal op uit voor dagjes weg en bereiden zich voor op hun welverdiende zomervakantie. Om veilig en voorbereid met de auto op pad te gaan zou Onmisbaar Onderweg eigenlijk in geen enkele auto mogen ontbreken. Wist u namelijk dat gemiddeld 1 op de 4 automobilisten autopech krijgt? Pech komt altijd onverwacht en op het verkeerde moment, uitgerekend op die drukke snelweg of dat uitgestorven landweggetje. Zeker met kinderen in de auto is pech echt een ramp. Met Onmisbaar Onderweg ga je voorbereid op pad én voldoe je aan de wettelijke eisen die veel Europese landen voor het reizen met de auto stellen.

Onmisbaar Onderweg is het complete pakket voor een onbezorgde autoreis. Naast basiselementen als een noodhamer, startkabels en een poncho bevat het pakket ook onderdelen die in bepaalde landen verplicht zijn om in de auto te hebben, zoals een EHBO-doos, gevarendriehoek en reflecterende veiligheidsvesten. Het pakket is de verantwoorde basisuitrusting voor een autovakantie. Onmisbaar Onderweg is ook het ideale cadeau voor iedereen die geslaagd is voor zijn/haar rijbewijs of een nieuwe auto heeft gekocht.

Onmisbaar Onderweg bevat maar liefst 12 essentiële producten voor in de auto:

– IJskrabber/parkeerkaart
– 2 Reflecterende veiligheidsvesten
– Katoenen handschoenen
– Noodhamer
– Startkabels
– Zaklamp met batterijen
– EHBO-kit
– Geweven deken
– Poncho
– Reflecterende veiligheidsdriehoek
– Sleepkabel

De producten zijn verpakt in een praktische en kwalitatief hoogwaardige tas en het  pakket bevat een handleiding met extra gebruikstips.

Onmisbaar Onderweg is alleen online verkrijgbaar via www.onmisbaaronderweg.nl voor € 34,95.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Geen idee voor welke opleiding je moet gaan? Volg dan deze tips

Wanneer een kind klein is, ligt de focus van een moeder de eerste paar jaren …

Share
Share