Moeder en dochter bevallen op dezelfde dag

Screenshot 2014-11-16 at 07.52.50In Florida zijn een moeder en haar dochter op dezelfde dag bevallen, zo meldt NBC news. De 40-jarige moeder, Heather Pentricoff beviel van een dochter die ze Madeline heeft genoemd. Destinee Martin, de twintig-jarige dochter van Heather beviel 3 uur later van zoontje Damian.

Twee dagen later mochten oma-moeder Heather en moeder Destinee weer naar huis, met hun kinderen. Ze wonen allemaal in hetzelfde huis.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

3 cadeau tips voor trotse opa’s en oma’s

Het is over het algemeen leuk om iemand anders een cadeau te geven. Zo geeft …

Share
Share