Amazing garden mobiel van Playgro

De Amazing garden mobiel van Playgro is een vrolijk gekleurde mobiel waarbij de dieren om een fleurige bloem draaien. De mobiel is bedoelt om boven het bedje van je baby te hangen.

Recensie
Het in elkaar zetten van de mobiel wordt je makkelijk gemaakt door de duidelijke gebruiksaanwijzing bijgevoegd in de doos. Bij het opwinden van de bloem, krijg je een slaapliedje te horen, waarbij de dieren rond gaan draaien. Er hangen 4 dieren aan de mobiel en in het midden hangt een groot groen blad. De dieren die aan de mobiel hangen zijn erg grappig om te zien, en bevatten veel heldere kleuren. De mobiel is gemakkelijk vast te klemmen aan het bedje. Het is een soort zeer krachtige klem, waardoor je niets hoeft vast te schroeven aan het bedje. De afstand van de dieren ten opzichte van het bedje kun je gemakkelijk aanpassen door het knoopje los te maken, hoogte instellen en weer vast te knopen. De gebruiksaanwijzing toont de hoogte aan waarop je de mobiel het beste kunt bevestigen.

Zelf heb ik geprobeerd om de mobiel aan de box te bevestigen. Helaas is dat bij onze box (van het merk Bopita) niet mogelijk. Het bevestigingssysteem past niet over het liggende randje van de box. Erg jammer, want mijn zoon vindt het een leuke mobiel. Hij schatert van het lachen als hij eronder ligt. Hij slaat volop tegen de diertjes. En is hij het beu en wordt hij moe, dan gaat hij gewoon lekker slapen. Heel fijn is het wanneer hij vervolgens wakker wordt. Hij gaat dan niet meteen huilen, maar speelt hij eerst lekker met de diertjes voordat hij laat merken dat hij eruit wilt. De mobiel is wel best prijzig met een verkoopadviesprijs van € 39,95, maar je baby heeft er veel plezier van en is van een goede kwaliteit. Kortom, een erg leuke mobiel.

Bekijk hier de producten van Playgro>>

About Marjel

wplatenburg@home.nl'

Check Also

And the Oscar goes to…..

De Oscaruitreikingen zijn achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat er geen andere …