Vermiste Kitty teruggevonden in bolletje wol

Onlangs ontving de redactie van TrotseMoeders.nl onderstaand verontrustend bericht:

Uiteraard zijn we direct een zoekactie gestart, die ons uiteindelijk leidde naar een geheimzinnig bolletje wol, waarvan we de herkomst niet kenden, maar waar onze eigen speurhond Snoopy erg enthousiast van werd….

Gelukkig lukte het mijn dochter om het bolletje weer terug te krijgen en kon mijn oudste zoon aan de slag:

Bij het afwinden van dit bolletje wol, ontrafelden we meteen het mysterie van de verdwenen Kitty!

 

Hij zat, samen met een ‘computermuis / kleivormpje’ en nog een paar leuke kleine extra’s in een melkpak!

Nu we toch zo lekker aan het speuren waren, zijn we meteen op zoek gegaan naar meer informatie over Lost Kitties. En wat blijkt?

Lost Kitties zijn érg eigenwijs en doen lekker waar ze zin in hebben. De slimme katjes zijn dol op avontuur en altijd op zoek naar wat lekkers. Als ze moe zijn van het spelen, doen ze een heerlijk dutje en ’s nachts sneaken ze door het huis op zoek naar een lekker hapje. Want honger hebben ze altijd! Door hun nieuwsgierigheid komen ze regelmatig in de problemen en door hun smikkelgedrag belanden ze soms zomaar in een melkpak…. Gelukkig kunnen de kinderen van Nederland ze daar binnenkort uit redden! Het is altijd weer spannend welke Kitty dan in jouw melkpakje verstopt zit. Er zijn maar liefst 60 verschillende Lost Kitties!

 

Gelukkig is onze “Lost Kitty” terecht en krijgt hij een mooi plekje in de kamer van mijn zoon. En vanaf 2 juni 2018 kunnen mijn kinderen bij Top 1 Toys, voor 5,99, een vriendje of vriendinnetje gaan uitzoeken om uiteindelijk een hele gezellige collectie te hebben!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …