Nieuwe, internationale namen voor K3 bekend

k3-artikel-trotse-moedersGroot nieuws vanuit Studio 100. De “nieuwe K3”, met Hanne, Marthe en Klaasje zal niet langer “HMK” zijn (wanneer de eerste letters genomen worden), maar weer gewoon K3. Door onder een artiestennaam verder te gaan, en daarmee ook meteen de deur open te zetten voor een internationale carrière, zet het management van K3 een grote stap.

Hanne zal vanaf vandaag door het leven gaan als Kim, Klaasje (van wie de naam al wel met een K begint) gaat Kylie heten, zodat haar naam ook in het buitenland goed uit te spreken zal zijn en Marthe gaat verder als Kate.

CEO Anja van Mensel was daarin mee: “Nadat Hanne, Marthe en Klaasje vorige maand in Los Angeles een Nickelodeon Kids’ Choice Award in de wacht sleepten, merkten we dat het goed zou zijn als hun namen wat internationaler zouden klinken”, laat zij weten.

Ik heb eraan getwijfeld of dit wel echt een goed idee was, maar het gebruik van artiestennamen is eigenlijk heel normaal en in dit geval ook logisch”, aldus K3’s manager Kristel Verbeke.

De wijziging is naar de analogie van de namen in de internationale versie van animatiereeks De avonturen van K3, die vanaf vandaag in Nederland is te zien op RTL Telekids en vanaf 9 april te zien zal zijn op VTMKZOOM. De nieuwe K3 namen worden vanaf vandaag in praktijk gebracht.

 

1-april-2016-copyright-trotse-moeders-trotse-vaders

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Win kaartjes voor de musical Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne [winactie]

Wil jij naar Plopsaland De Panne EN naar de Sneeuwwitje musical in het Studio 100 …

Share
Share