Leuke uitspraken van ons kleine Josephientje – deel 3: zwangerschap en geboorte [persoonlijke blog]

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-3Laatst kwam ik in de la een notitieboekje tegen met leuke uitspraken van Josephine, toen het nog een Josephientje was. Zo grappig om terug te lezen! Ik zal er een paar met jullie delen, voor leuke uitspraken van Josephientje over andere onderwerpen, klik je hier >>>>

Rond de zwangerschap en geboorte van “zusje 3” kwamen er ook wat grappige dingen voorbij:

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-6Tijdens de zwangerschap vroeg ik haar of ze een broertje of een zusje wilde.
Josephine :”Een zusje.”
Mama :”En als het nou een broertje wordt?”
Josephine :”Dan is ie voor papa.”

En ze wist nog niet het geslacht, maar al wel de jongens- en meisjesnaam van de baby in mama’s buik.
Toen er kraamvisite was mocht ze de namen vertellen….
Mama :”Hoe heet je zusje?”
Josephine :”Floortje.”
Mama :”En als het een jongen was?”
Josephine :”Dan wou ik hem niet!”

Duidelijk….

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

albertineplu@gmail.com'
Ik ben Albertine van Veldhuizen - van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters! Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt...zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden. Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken. Oh, en niet te vergeten...ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten. Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen.....

Check Also

Corona in Huize Trotse Moeders [persoonlijk blog-1]

Behalve Trotse Moeder zijn, en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl heb ik ook een aantal …