Food & Fun

image Ik ben er nog niet helemaal uit wat Food & Fun is. Ja, het is een kookboek, maar het is daarnaast ook een soort van luxe glossy magazine …

imageFood & Fun is op glanzend papier op groot formaat gedrukt. Het boek staat vol foto’s, van de gerechten, maar ook mooie (vakantie-) foto’s. Er staan ook tips in voor zelfgemaakte culinaire cadeautjes en uitgebreide reisverhalen. Het is daarmee niet alleen een kookboek, maar ook een mooi blader- en inkijkboek.

image Thema van Food & Fun is de zomer. Er staan meer dan 150 recepten in: ontbijt, barbecue, pasta, pizza, lekkere hapjes, … van alles.
imageVoorin het boek staat een basisboodschappenlijst, met die ingrediënten kan je alle gerechten in Food & Fun maken (maar ik pas ook graag ingrediënten aan, ik word bijvoorbeeld ziek van aubergines, dus die vervang ik altijd door courgettes).

Gelukkig zijn onze dochters van 8 en 12 steeds meer bereid om dingen die ze niet kennen te proeven. En mijn partner is altijd in voor iets nieuws, dus ik ben vol enthousiasme begonnen met het koken van de spaghetti met bacon en garnaaltjes.

imageFoto’s heb ik niet gemaakt (ik kan eten niet lekker op de foto zetten, dan denk je eerder ‘nou nee, laat ik dat maar niet gaan maken’), maar het was erg lekker! Simpel, snel en viel bij iedereen in de smaak. imageVoor het gezonde element nog een frisse salade toevoegen en je hebt een gezonde lekkere maaltijd op tafel.

En de komende weken ga ik heerlijk verder zoeken in dit mooie, vrolijke boek, naar meer nieuwe lekkere recepten. Ik heb er al genoeg gezien …, nu mijn gezin verleiden ook te willen proeven. Maar gezien de eerste ervaringen gaat dat vast wel lukken!!

Food & Fun – Annabel Langbein
Kookboek, paperback, 160 pagina’s, Van Dishoeck
Bestel dit boek hier >>>>

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Met mes en stokjes

Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn …