Verwen je moeder met deze hippe ketting

Hip & Hot, de blog die leuke dingen spot, wil binnenkort met een iPad app komen voor hun nieuwe Hip & Hot Magazine. Daardoor zijn de drijvende krachten Judith van Wijk en Wendy de Boer een speciale moederdagactie gestart: koop de speciaal ontworpen Hip & Hot ketting en draag daarmee bij aan de nieuwe app.

Deze hippe ketting is een prachtige bedel in hart-vorm aan een ketting. Het hartje is opgebouwd uit verschillende kleuren, waardoor het vrijwel bij elke outfit past. De onderdelen zijn nikkelvrij en de ketting is verpakt in een luxe organza sieradenzakje. De ketting kost € 13,95 en wordt gratis als cadeau verstuurd. Tip je partner of je kinderen, of koop hem zelf voor je eigen moeder. Maar bestel de ketting snel via www.hipenhotmagazine.nl, want op=op en dan ben je nog verzekerd dat je de ketting nog ruim op tijd in huis hebt voor Moederdag!

Lees ook:
Moederdag Verwendag in Toverland
Gratis bloemen voor moederdag
Vooral mannen vinden Moederdag belangrijk

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Laat je moeder schitteren

Als moeder zijnde kan je al genieten wanneer je gewoon lekker naar je kinderen aan …

Share
Share