Kansloos

Zes jongeren krijgen in hun vakantiehuis een waarschuwing: Ga nooit naar buiten, vertel altijd de waarheid en zorg dat je in leven blijft! Is het een zieke grap?

Inhoud
Zes jongeren krijgen in hun vakantiehuis een bericht. De anonieme afzender waarschuwt dat ze binnen moeten blijven om te overleven. Ga nooit naar buiten, vertel altijd de waarheid en zorg dat je in leven blijft. Het lijkt een zieke grap, maar al snel blijkt dat ze zichzelf moeten zien te redden in een wereld van angst en isolatie. Alles moeten ze over zichzelf vertellen, ook hun geheimen… In het huisje geldt maar één regel: blijf leven! Zou je iemand kunnen vermoorden? Als het niet anders kan… Zou je jezelf kunnen opofferen? Om een vriend te redden… Zou je de waarheid over jezelf durven te vertellen? Als het je laatste kans is….

Kansloos is een jeugdthriller, geschreven door Mel Wallis de Vries en uitgegeven als hardcover van 209 pagina’s door uitgeverij De Fontein. Bekijk / bestel dit boek hier >>>>

Mening van mijn 15-jarige dochter
Ik ben grote fan van de boeken van Mel Wallis de Vries en heb ze bijna allemaal. De meeste heb ik zelfs vaker dan één keer gelezen. Dit was het eerste boek waar ik niet zo enthousiast over ben als over de andere boeken. Ik vond het einde niet zo goed. Ik dacht eerst dat ik misschien een bladzijde had overgeslagen, maar dat was niet zo. Ik ben nog steeds confused…

Ik kan natuurlijk niet precies vertellen waarom ik het niet zo goed vond, want dan verklap ik te veel. Het idee van het boek vond ik wel heel cool: mensen die in een huisje moeten blijven en niet naar buiten mogen omdat er dan wat gebeurt. En wat er dan onderling gebeurt wanneer ze bij elkaar zijn. Dat was echt wel boeiend! En aan het eind vond ik het wel interessant, maar dat kan ik dus niet verder uitleggen.

Het boek is wel weer heel mooi, zeker in mijn boekenkast waar ik een hele plank met boeken van Mel Wallis de Vries heb, die allemaal mooie lees-elastieken hebben en een mooie hardcover. En ze hebben bladzijden die aan de zijkant gekleurd zijn. Ik kijk wel uit naar het volgende boek, want ik blijf fan!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Het oneindige verhaal

Er is een werkelijk schitterende nieuwe uitgave van de klassieker Het oneindige verhaal. Zelf heb …

Share
Share