“Meneer Aart” is gewond geraakt na een val uit een boom

Aart Staartjes is bij de meeste kinderen bekend als “Meneer Aart” uit Sesamstraat, maar uiteraard veelzijdiger dan dat. Hij maakt en regisseert programma’s, is acteur, presentator en schrijver. Sommige Trotse Moeders kennen hem nog van andere programma’s die -typisch voor Aart Staartjes- gemaakt zijn vanuit de belevingswereld van kinderen, zoals “De stratenmaker op zee – show”, “J.J. De Bom voorheen De Kindervriend” en natuurlijk “De film van ome Willem”.

Bij het snoeien van een appelboom bij zijn huis in Friesland, is Aart Staartjes gisteren van de trap gevallen. Ambulance en zelfs een traumahelicopter zijn gekomen en Staartjes is naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij een hersenschudding heeft.

Volgens de laatste berichten gaat het nu goed met Aart Staartjes.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Elmo en Arjan uit Sesamstraat verrassen kinderen op Schiphol

Lachende kinderen op Schiphol door de grapjes makende Elmo uit Sesamstraat. Het is een bijzondere …