Première van Ted en het Geheim van Koning Midas [verslag]

Vandaag, 11 februari 2018, was de feestelijke première van de film Ted en het geheim van Koning Midas. Trotse Moeders was erbij en het was weer feest in Pathé Arena! Ballonnen, de presentatie van de stemmencast, heerlijke donuts (of, voor wie nog niet ontbeten had: krentenbollen / croissants) en vrolijke muziek bij de kinderdisco waar niet alleen kinderen meedansten, maar ook ‘coole papa’s’.

Vervolgens werden er meerdere zalen gevuld met BN-ers, pers, genodigden en prijswinnaars. En -dat is wel leuk bij een première- de film begon direct. Geen reclames of voorfilmpjes, meteen het avontuur is met de nieuwe film over Ted.

En vanaf het begin wordt je meegenomen in een avontuur waarbij je je niet verveelt! Spannend, avontuurlijk en met veel humor. Een soort “Indiana Jones” voor het hele gezin.

Dit verhaal draait om een ketting die van koning Midas was. Koning Midas kon daarmee alles wat hij aanraakte in goud veranderen, maar toen zijn dochter hem een knuffel gaf en in goud veranderde, zag hij in dat er dingen belangrijker zijn dan geld en macht en ‘offerde’ hij de drie delen van de ketting.

Sara vond de kaart waarop stond waar een van de hangers verborgen was. Maar….. boeven zitten ook achter de ketting aan. En die boeven blijken niets-ontziend….

Ted, enorm verliefd op Sara, de mummie die zich in de meest komische vermommingen hult, niet-al-te-snuggere-hond Bieber, papegaai Belzoni en de assistente van Sara (Tiffany) proberen de hangers als eerste in handen te krijgen. Maar dat valt niet mee!

Of ze slagen in hun opzet moet je zelf maar gaan kijken. Deze film is echt erg leuk, ook voor Trotse Moeders en Trotse Vaders. Er zit veel vaart in en ik heb echt moeten lachen, met name om de dieren 😉

Ted en het Geheim van Koning Midas is in 3D (en dat geeft soms prachtige beelden!) te bekijken in de Nederlandse bioscopen. Veel plezier! Hieronder nog wat algemene informatie en de trailer:

Ted en het geheim van Koning Midas [informatie en trailer]

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …