Padàlily autostoelkussentje

Padàlily is een zacht kussentje dat je om de draagbeugel van je maxi-cosi of ander autostoeltje in groep 0 kan doen. Het ziet er mooi en stijlvol uit en is verkrijgbaar in verschillende motieven en designs. Na een week testen kan ik me dus heel goed inleven voor wie dit kussentje geschikt is!

Wanneer je jouw kindje naar het kinderdagverblijf brengt of ophaalt en je niet de tijd hebt om de kinderwagen helemaal mee te nemen, dán is de Padàlily de uitkomst. Door het kussen om de stang van het autostoeltje vast te maken met het klittenband, snijdt deze niet in je arm. Let er ook op dat het klittenband niet aan de onderkant zit want dan verliest het zijn functie. Zelf zet ik de maxicosi eigenlijk altijd op het onderstel van de kinderwagen en loop daarmee naar de auto. Weet wel dat wij in een appartement wonen met een lift en ondergrondse parkeergarage. Wanneer je met de trap moet en het autostoeltje moet dragen, is het zeker een aanrader.

Zelf zou ik dit product niet iedereen aanraden maar echt naar de situatie kijken. Hoe vaak draag je het autostoeltje met je baby erin aan je arm? Ikzelf pak altijd met twee handen de autostoel uit de auto. Wanneer jij dat ook doet, zit het kussentje best in de weg omdat deze echt dik is. Het klittenband is heel stevig wat het lastig maakt om het snel vast te maken. Misschien is het ook meer de gedachte dat de je deze voor een langere periode erop laat zitten. De Padalily is aan twee kanten te gebruiken. In eerste dacht ik: “wat handig, zo kun je het snel omdraaien als je bijvoorbeeld knoeit”, maar het kost toch door de dikte en het stugge klittenband wat moeite om het kussentje vast te maken.

Het product doet zeker wat het zegt dat het doet. Het verzacht bij het dragen van het autostoeltje aan de onderarm. Daarnaast voorkomt het dat je autogordel in je nek snijdt als je hem bij oudere kinderen aan de autogordel vast maakt. Het is een stijlvol product en in verschillende designs te verkrijgen. Het kussentje is wel echt bedoeld voor een specifieke groep moeders die regelmatig het autostoeltje aan de arm tillen.

Share

About Francis Boersma

francisboersma@hotmail.com'
Ik ben moeder van een dochter van 2 (Inèz), ik heb psychologie gestudeerd. In mijn vrije tijd sport ik graag of ben ik bezig met een van mijn hobbies.

Check Also

Veri-Cosi, winnaar ontwerpwedstrijd

Maxi-Cosi heeft een wedstrijd georganiseerd waarbij kinderen aan het werk werden gezet om ze te …

Share
Share