De raceauto van Muis [recensie]

raceauto-muis-recensie-trotse-moedersMuis heeft zin om te racen in haar nieuwe auto.
Klaar voor de start, af!

Recensie
Ik ben fan van muis boeken! Ook dit boekje is weer erg leuk en mooi vormgegeven. Een stevig kartonnen boek met mooie platen. De bladzijden zijn stevig en zelfs met een vochtige doek af te nemen.

FullSizeRender 3

In dit boek houden muis en zijn vrienden een race wedstrijd. In mooie sport auto’s verschijnen de vrienden aan de start voor de wedstrijd. Al zit er een wedstrijd element in het boekje, dit is erg vriendelijk weergegeven.

FullSizeRender 2

Tijdens de race stoppen de deelnemers voor een overstekende schildpad en natuurlijk hebben ze aan het einde van de race allemaal een lekker ijsje verdiend!

De raceauto van Muis – Lucy Cousins
Kartonboekje, 18 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boekje hier >>>>

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …