Oscar – Operatie Drollenveger

Uitgeverij Billy Bones geeft boeken uit die echt geschreven zijn voor kinderen, met taalgebruik en thema’s die bij de doelgroepleeftijd horen. Heerlijke boeken om voor te lezen, zo ook Oscar – Operatie Drollenveger wat ook goed te lezen is door kinderen vanaf een jaar of 8.

Informatie
Dit is Oscar. En Oscar is geen gewone hond…

Sam heeft ALTIJD al een hond willen hebben. Dus als Oscar plotseling voor zijn deur staat, kan hij zijn geluk niet op!

Wanneer hij Oscars GEHEIM ontdekt, gelooft Sam zijn oren niet! Nu moet hij nog wel zijn vader en moeder OVERHALEN om Oscar te laten blijven. Maar dan lopen alle honden in de stad GEVAAR. Daarom moet het duo eerst een plan bedenken zodat Oscar tenminste veilig is.

Dit plan is GEWAAGD.

Er komt een DROLLENVEGER, een FIETSEND VARKEN en KONINKLIJK BEZOEK bij kijken. Dus het KAN niet misgaan, toch…?

Oscar Drollenveger – Alan MacDonald | ISBN 9789463850148
Hardcover, 184 pagina’s, illustraties door Sarah Horne

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Muk

Mark Haayema heeft al verrassend veel boeken op zijn naam staan en echt heel verschillende. …

Share
Share