Prinses Arabella vindt een ei

Prinses Arabella vindt een ei. Van wie is het ei? Van een flamingo, een eend, een slang? Op het einde verschijnt een schattige krokodil.

Een heerlijk kijkboek waarin kinderen heel wat dierenouders en hun kleintjes kunnen ontdekken.

Recensie
Prinses Arabella is een fantasierijk én kleurrijk boek. Kinderen kunnen naar hartelust fantaseren met dit boek. Het is een kijkboek, dus het verhaal kun je zelf bedenken. Het leuke hieraan is, dat je er elke keer weer een ander verhaal van kunt maken. Op elke bladzijde staan veel dieren getekend. En op elke bladzijde gebeurd wel weer iets anders. Zo is er onweer en een regenboog te zien en op het laatst zit Prinses Arabelle met haar vriendinnen zelfs op een olifant!

Mijn dochter van 2 jaar vind dit boek erg leuk. Ze noemt dan ook alle dieren op, die ze ziet. En wijst van alles aan, wat ze ziet. Zelf vertel ik er regelmatig een verhaal bij. Iets wat zeer aanslaat!

Prinses Arabelle vindt een ei – Mylo Freeman
Kijkboek, hardcover, 14 pagina’s, De Eenhoorn
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Lees ook:
Beertje vaart

Wat een mooie dag voor het Poeh-Tak-Spel

Waar is Kiko?

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Die daar – het allerleukste beeldwoordenboek voor dreumesen en peuters

Mijn peuter van net twee jaar kan geen genoeg van Die daar krijgen. Het grote …

Share
Share