Kiekeboe, Pieter Konijn!

Pieter Konijn heeft zich verstopt. Kun jij hem vinden?
Kijk en voel, en probeer te raden wie er achter elk flapje zit.

Recensie
Een “flapjesboek” zoals het hoort te zijn, is mijn indruk van het prachtige voelboek “Kiekeboe, Pieter Konijn”. Al op de kaft zijn de pootjes en de oortjes van het bekende konijn voelbaar zacht. De stijl is natuurlijk helemaal zoals Beatrix Potter het getekend heeft, en zo hoort het ook. Zachte kleuren, duidelijke tekeningen die uitnodigen om samen te vertellen wat er te zien is en vooral fijne, zachte voelstukjes op de vriendjes van Pieter Konijn die zich achter de flapjes hebben verstopt. En misschien nog wel het belangrijkste pluspunt: het boek is uitermate stevig. Dikke pagina’s die met een vochtige doek ontdaan kunnen worden van enthousiaste liga/fruit-vingerafdrukken en vooral erg stevige flappen, die frequent gebruik aankunnen. En dit is een boek wat zeker uitnodigt om er vaak in te kijken!

Kiekeboe, Pieter Konijn! – Beatrix Potter
Peuterboekje, hardcover, 12 pagina’s, Ploegsma
Bestel hier via Bol.com >>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Het feestwinkeltje [recensie]

Marianne Busser en Ron Schröder zijn niet meer weg te denken uit de kinderboekenwereld. Ditmaal …

Share
Share