Interview met Prinsessia in Plopsa Coevorden [verslag en video’s]

interview-trotse-moeders-plopsa-copyright-trotse-moedersDubbele pret: een dagje Plopsaland èn een optreden van de 5 prinsessen van Prinsessia! Opgetogen reden we naar Drente, naar Plopsa Indoor in Dalen, vlakbij Coevorden. Vol voorpret over een dag spelen, maar ook wel wat gespannen, want we zouden ook de 5 prinsessen ontmoeten en zelfs mogen interviewen…..

De tweeling (8 jaar) had vooraf een hele lijst met vragen gemaakt. Ik had er zelf ook een heleboel, maar omdat de tijd beperkt was, hebben we mijn zoon de vragen laten stellen en bewaren we de rest tot een volgende gelegenheid. Weten of de prinsessen een huisdier hebben is natuurlijk ook veel interessanter dan een vraag over hoe ze omgaan met onzekerheid…..

plopsa-interview-prinsessia-copyright-trotse-moeders-1

Maar eerst Plopsa. Wat een feest: een hele indoor speelhal in het teken van alle bekende figuren van Studio 100. Ook alle attracties hebben iets met Studio 100 personages te maken en de hele dag klinkt er gezellige en herkenbare muziek van kabouter Plop (die we ook ontmoet hebben), Piet Piraat, Mega Mindy, K3 en uiteraard Prinsessia. Ook buiten is er volop vermaak waardoor we zeker nog een keer terug gaan! Voor een uitgebreidere bespreking van Plopsa Indoor Coevorden, klik hier >>>>

Screenshot 2015-05-11 at 22.24.58

Tijdens ons bezoek lag de focus op Prinsessia. Op de afgesproken tijd, mochten we achter de coulissen (dat was natuurlijk ook al heel stoer!) en daar waren ze dan: alle 5 de Prinsessen in hun prachtige, kleurige jurken! De tweeling was diep onder de indruk.

prinsessen-prinsessia-plopsa-interview-copyright-trotse-moeders

Mijn dochter vond het zo spannend dat ze zelf niets meer durfde te zeggen, maar foto’s maken is ook een belangrijk onderdeel van een interview, dus terwijl haar tweelingbroer hun vragen stelde, kon zij fotograferen (en hun Trotse Moeder kon filmen). Genieten jullie mee van het interview?

Mij viel op hoe jong ze er “in het echt” uitzien. En hoe verschrikkelijk vrolijk en vriendelijk ze zijn. Met de professionaliteit die we van Studio 100 kennen, beantwoordden ze iedere vraag zeer spontaan, maar wel op de manier die helemaal bij het personage past. Geweldig! Voor meer informatie over de verschillende Prinsessia prinsessen, klik hier voor de “wie – is – wie” >>>>

plopsa-interview-prinsessia-copyright-trotse-moeders-2 prinsessia-optreden-plopsa-trotse-moeders

Na het interview konden we nog genieten van een perfect uitgevoerde voorstelling, waarbij alle bekende liedjes voorbij komen. De meeste van die liedjes staan op de CD “Goud” en konden we allemaal meezingen.

Binnenkort komt er een nieuwe CD uit: Platina. platina-prinsessia-cd-trotse-moedersWe kijken er nu al naar uit, want niet alleen de afleveringen op televisie en op de DVD’s zijn leuk, maar de liedjes zijn apart ook heel gezellig. Op de terugweg is de CD Goud uiteraard weer gedraaid en zo bleven we nog even in de heerlijke sfeer van de dag!

Plopsa Coevorden, bedankt voor de gastvrijheid. We hebben genoten en komen zeker binnenkort terug om nog een keer te genieten van alle leuke attracties. En lieve Prinsessen van Prinsessia, dank jullie wel voor jullie tijd en eerlijke antwoorden. We kijken echt terug op een fijne en bijzondere dag!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …