SES Raketten

SES is al 40 jaar gericht op de creativiteit van kinderen. SES is continu bezig om de creativiteit van kinderen te stimuleren. SES ontwikkelt en produceert een volledig assortiment aan creatief speelgoed. Het assortiment van SES bestaat uit o.a. verf, klei, gips gieten, strijkkralen, puzzels en spellen. Bij het pakket SES Raketten kunnen kinderen zelf verschillende raketten maken en deze de ruimte in lanceren met de bijgeleverde lanceerpomp.

Recensie
Met dit pakket kan je drie verschillende raketten maken. Om de raketten te versieren zitten er diverse sticktertjes bij. Het is eenvoudig om de raketten te maken. Je knipt de vleugels uit van de raket en plakt deze vast met een stickertje. Vervolgens versier je de raket. En dan is het tijd om de raket te lanceren…

Mijn kinderen vinden deze raketten erg leuk. De raketten maken vonden ze al erg leuk, maar het lanceren vinden ze nog leuker. Maar dat het lanceren niet vanzelfsprekend is, blijkt als mijn dochter van 4 jaar, de raket wil lanceren. Ze krijgt de raket niet de lucht in. Dit is dan waarschijnlijk ook de reden, dat op de verpakking staat dat SES Raketten geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar, want het maken van de raketten zelf is ook goed te doen voor jongere kinderen. Met met een beetje hulp, krijgt ook zij de raket de lucht in. En als er even niemand is die wil of kan helpen, dan gooit ze de raket gewoon de lucht in. Mijn zoon van 6 jaar kan het lanceren wel zelf. Ze hebben samen dan ook de grootste lol. Wie kan de raketten het verste wegblazen en waar komen ze weer terecht? De raketten vliegen hier dan ook volop door de kamer! Een leuk product van SES!

 Bestel dit product hier>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …