borstvoeding

Doe mee met het Borstvoeding Onderzoek

borstvoedingElke moeder krijgt te maken met borstvoeding. Of je nou lang voedt of helemaal niet, of het voeden makkelijk gaat of dat je tegen problemen aanloopt. Er wordt veel gesproken over het belang van het geven van borstvoeding, maar welke ervaringen hebben vrouwen nou echt met het geven van borstvoeding?
­
Ben jij zwanger of moeder? Laat dan van je horen en doe mee aan het Borstvoeding Onderzoek. Wij willen weten of je borstvoeding hebt gegeven, hoe lang en wat jouw ervaringen zijn. De resultaten van dit onderzoek zullen we presenteren op de Ouders & Kids Fair (16, 17 & 18 april aanstaande) waar wij elke dag een presentatie houden over dit onderwerp.

Het onderzoek bestaat in totaal uit 13 vragen + 4 extra vragen voor zwangere vrouwen. ­Doe mee en ontvang als dank een kortingsbon van 10% voor onze webshop. Ook verloten wij een BV-pakket bestaande uit een Udder Cover en 2 Milk Bands naar keuze. Je gegevens worden anoniem verwerkt!

Helaas kan je nu niet meer meedoen met dit onderzoek. De sluitingsdatum is verstreken; het onderzoek wordt nu geanalyseerd. Ruim 2.000 vrouwen hebben dit onderzoek ingevuld. na opschoning hebben we op precies te zijn 2.111 respondenten. De resultaten volgen medio april 2010.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Mathieu Pater promoveert op onderzoek naar muziektherapie voor jongeren en kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis

Met het verdedigen van zijn proefschrift “Music therapy for children with Autism Spectrum Disorder: development …