bord kom beker mes vork

Lekker eten met Dikkie Dik

cadeauverpakkingOp de redactie kwam afgelopen week Dikkie Dik binnen. Nee, niet in levende lijve… Maar op een bord! De inmiddels 30 jaar oude poes pronkt nu op kinderservies. De Dikkie Dik eetset is 5delig en bestaat uit een groot plat bord, een kom, een beker, een mes en een vork. De redactieleden lonken allemaal al naar dit pakje; het ziet er ook erg feestelijk uit in de cadeauverpakking.

Recensie
Ik ben de gelukkige en neem als een Trotse Moeder dit cadeau mee naar huis. Mijn jongste dochter is misschien nog maar 8 maanden oud, maar ze eet zich al flink in de rondte. Dagelijks staat fruit, groente en een boterham op het menu. Of wat rijstepap voor de afwisseling. Ik geef zelf geen fles en biedt een gewone beker aan in plaats van een tuitbeker, dus ik kan helemaal los met dit Dikkie Dik servies.

Diezelfde avond beginnen we meteen. Ik was van plan dit kinderservies uit te proberen op mijn jongste dochter. Ik krijg alleen de kans niet! Mijn andere twee kinderen gillen het uit van geluk bij het zien van Dikkie Dik en ‘vechten’ om het bord. Gelukkig lossen ze het zelf op door alles te verdelen: de baby krijgt het kommetje, de peuter het bord en vork en de kleuter eigent de beker en het mes toe.

bord kom beker mes vorkDe aardappelen, vis, sperziebonen, appelmoes en melk verdwijnen snel en zonder aanmoediging in de magen van de kinderen en er wordt druk gespeculeerd wie er morgen uit de beker mag drinken. Ik kan niet anders concluderen dat dit Dikkie Dik kinderservies een groots succes is. We moeten er misschien zelfs nog twee setjes van bij kopen om iedereen happy te houden…

Dit 5-delig kinderservies is gemaakt van melamine/kunststof. Bestel hier dit servies>>

 

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Naar bed naar bed zei Duimelot – voorleesboek, door verschillende auteurs

Voorlezen is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook goed voor hun taalontwikkeling. Ik heb …

Share
Share