Wil je jouw verhaal vertellen aan RTL4?

LogoRTL4Iedere moeder heeft wel eens zo’n moment: hoe goed je ook oplet, je kind valt en komt net op een stenen randje terecht in de kinderboerderij, of valt van een stoel recht op haar bolletje of plonst in een vijver terwijl je er nota bene naast stond.

Dit zijn voorbeelden uit mijn eigen leven en bij alle drie de kinderen is het goed afgelopen en was het behalve een verdrietige ervaring waarbij ik mezelf als moeder flink op m’n kop gaf, op geen enkele manier levensbedreigend of reden voor angst voor blijvende schade.

Helaas gebeuren er ook wel eens ongelukjes in huis die ernstigere gevolgen hebben. Ondanks dat het vaak uiteindelijk goed afloopt heeft zo’n incident veel impact, niet alleen op de kinderen, maar op het hele gezin. RTL 4 is op zoek naar ouders die hun verhaal hierover willen vertellen.

EHBOHeb jij een ervaring met een van je kinderen (leeftijd 1-8 jaar), bijvoorbeeld een ongelukje met hete thee, een nare val van de trap, het per ongeluk drinken van schoonmaakmiddelen, bijna verdrinken in (zwem)bad of iets anders naars wat gelukkig goed is afgelopen?

Wil je je verhaal daarover doen bij RTL4, stuur dan een mail met jouw verhaal, contactgegevens en foto naar dorith.dankaart@rtl.nl, dan neemt RTL4 graag contact met jou op. De verhalen worden gebruikt voor filmpjes over EHBO.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Gratis Rode Kruis thuiscursus

Behalve Trotse Moeder en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl, ben ik ook vrijwilliger bij het …