Nieuw in Walibi:Club Psyke

7 April opende Walibi Holland een nieuwe attractie: Club Psyke: 5D Experience. In deze film spelen Walibi en zijn vrienden de hoofdrol. Walibi en zijn vrienden zijn op zoek naar Club Psyke om daar op te treden. Onderweg ernaar toe, beleven ze van alles.

Uiteraard is de locatie geheel gethematiseerd, waardoor bezoekers echt het idee hebben dat ze in de wereld van Walibi zijn. Metershoge vlammen, speciale licht- en geluidseffecten en krachtige trillingen zorgen voor een overweldigend effect. Uniek is de pre-show waar livestreaming plaats vindt met één van de characters van Walibi Holland. Bezoekers zullen deze nieuwe en spectaculaire 5D film niet gauw vergeten!

Speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar is er een speciale website van ‘De wereld van Walibi’. op dit interactieve platform staat muziek centraal. Zo staan er bijvoorbeeld de nieuwste songs en clips op van W.A.B. en The SkunX. Maar er staan ook diverse games op. Om deze site zelf te ontdekken, klik hier.

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Toverland – topattractiepark in Noord-Limburg [verslag]

Toverland….. Ik had de naam wel eens gehoord en wist ook dat dit attractiepark in …