SES creative: Ik leer knippen, mozaïeken en prikken [recensie]

 

Voor jonge kinderen is er nog zo veel te leren. Waarom zou je dat niet op een speelse manier doen? Deze set van SES is perfect voor jonge kinderen om allerlei basisvaardigheden te leren. Leer op een leuke en veilige manier knippen, prikken en mozaïeken. Inclusief allerlei vrolijk bedrukte vellen die het leren één groot feest maken!

Recensie
In deze megaset zitten producten waarmee kinderen kunnen leren knippen, prikken en mozaïeken! Mijn dochter kan niet wachten om deze knutseldoos van SES samen met een vriendinnetje te testen. Met zijn drieën bekijken we de inhoud. Deze bestaat uit:

  • een veilige kinderschaar
  • 8 vrolijke vellen om te knippen
  • prikpen
  • prikmat
  • 8 kaarten met afbeeldingenvoorbedrukte mozaïekkaartjes
  • foam mozaïeksteentjes

In eerste instantie mis ik een gebruiksaanwijzing, maar die blijkt helemaal niet nodig te zijn want de meisjes weten precies hoe het allemaal werkt. Eerst gaan ze beide aan de slag met de foam mozaïek steentjes. IJverig beginnen ze de daarvoor bestemde kaartjes te beplakken met de stickertjes. Mijn hulp hebben ze hier niet bij nodig. Daarna gaat de een verder met de prikpen en de ander begint met het knippen. Bij zowel de kaartjes die bij het prikken horen als de kaartjes om te knippen is er keuze uit verschillende afbeeldingen en word er geoefend om recht te prikken en knippen maar ook in een rondje of met een golvende beweging.

 

Deze SES creative ik leer knippen, mozaïeken en prikken heeft er voor gezorgd dat 2 meisjes heerlijk aan het knutselen zijn geweest. Ik was al fan van SES creative en deze set voldoet net als een eerdere set die we mochten testen ook weer helemaal aan mijn verwachtingen.

 

Bestel hier dit product >>>

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Re-cycle-me knutselpakket dierentuin [recensie]

Op mijn zoontjes school (peuterspeelzaal) wordt er volop geknutseld. Bijna elke week komt hij weer …