Ziggy’s Cadeau- zoekplaatjes

Is jouw kind helemaal gek  van prinsen en prinsessen? Dan is dit spel zeker een aanrader! De nieuwe update van Ziggy’s Cadeau- zoekplaatjes is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. En gebaseerd op karakters uit de kinderboekenserie Prinses Arabella.

Hoe het werkt
Ziggy gaat op zoek naar de eigenaar van de cadeautjes die hij gevonden heeft. Tijdens zijn zoektocht gaat Ziggy langs alle vertrekken in het paleis.  Hij ontmoet daar de koning en koningin, de prins en prinsessen en de lakei. Help jij zoeken naar de verborgen plaatjes zodat dat Ziggy kan ontdekken van wie de cadeautjes zijn?

• Zoek op elke pagina naar verrassende animaties en/of geluiden verstopt in de plaatjes.
• Verdien sterren door tegen de tijd te spelen.
• Speel met het licht aan of uit, gebuik de zaklamp om de objecten te vinden.
• Korte teksten voor zowel de beginnende; als voor de meer ervaren lezertjes.
• Het verhaal is te lezen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Ziggy’s Cadeau – Zoekplaatjes is verkrijgbaar in de AppStore  €0,79.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Is jouw iPad kapot gevallen door je kind? Dit kan je eraan doen

Erg vervelend natuurlijk, als je iPad is gevallen door je kind. Een nieuw scherm voor …