Overdag in Naturalis: A Night at the Museum! [verslag]

naturalis-night-at-the-museum-copyright-trotse-moeders-6

Wat een geweldige locatie voor de presentatie van de DVD en BluRay van de derde film van A Night at the Museum – Secret of the Tomb: Naturalis! Een van de mooiste musea van Nederland waar we al vele malen geweest zijn, maar waar we nu nooit meer op dezelfde manier doorheen zullen lopen…..

De DVD-presentatie begon (na wat lekkers voor ouders en kinderen) met een rondleiding door een gids door Naturalis. Spannend, want deze gids wist niet alleen veel te vertellen over wat er allemaal te zien is, maar hij wist ons ook te vertellen dat er ook in Naturalis ’s nachts het een en ander gebeurt….

naturalis-night-at-the-museum-copyright-trotse-moeders-3 naturalis-night-at-the-museum-copyright-trotse-moeders-1

Er zijn geen nachtwakers in Naturalis, maar regelmatig zien onze gids en zijn collega’s wanneer ze ’s morgens in het museum komen, dat er een aantal dieren nèt even iets anders staan…. Hoe gaaf zou het zijn wanneer er nog een vierde deel van A Night at the Museum zou komen en dat dat deel zich in Naturalis afspeelt! Waarschijnlijk moeten we nog even wachten tot de T-Rex overgekomen is en ook mee kan doen in de film….

naturalis-night-at-the-museum-copyright-trotse-moeders-2

Verder wist onze gids op een hele interactieve manier te vertellen over wat er zoal in Naturalis te zien was. Door vragen aan de kinderen te stellen en ze allerlei verschillende dingen te laten zien hebben zij (en ik ook) weer een heleboel bijgeleerd en ondanks dat we regelmatige bezoekers zijn van Naturalis, bleken er hoeken te zijn die we nog nooit gezien hadden!

naturalis-night-at-the-museum-copyright-trotse-moeders-5 naturalis-night-at-the-museum-copyright-trotse-moeders-4

Favoriet, zoals altijd, was het ‘voederen der dieren’. Laten we hopen dat deze knuffelige beesten een hoofdrol krijgen in de vierde film 😉

naturalis-night-at-the-museum-copyright-trotse-moeders-7 naturalis-night-at-the-museum-copyright-trotse-moeders-8

En toen was het tijd voor de film. In een prachtige zaal in het ‘Pesthuis’, voorzien van veel snoep, popcorn, chips en drinken, konden we genieten van deze heerlijke familiefilm. Aanrader, nu hij ook op DVD en Bluray te verkrijgen is, voor een gezellige gezins-familie-avond!

night-at-the-museum-trotse-vaders

Klik hier voor onze bespreking van deze film >>>>

Klik hier voor de trailer van A Night at the Museum – Secret of the Tomb >>>>

Screenshot 2015-06-14 at 21.17.51 Screenshot 2015-06-14 at 21.13.24

A Night at the Museum 3 – Secret of the Tomb
Derde ‘Night at the Museum’ film
94 minuten, 20th Century Fox Home Entertainment

Bestel de DVD hier >>>>
Bestel de Bluray hier >>>>

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Het museum van verbroken beloftes

Het museum van verbroken beloftes van Elizabeth Buchan gaat over onvervulde liefde. Gesitueerd in Praag …