Trein met trektouw 1-2-3 van GOULA

Screenshot 2014-03-26 at 09.01.43Leuke trein met trektouw en eerste puzzelstukken, voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Recensie

Mijn tweeling is dol op voertuigen, op autootjes, vliegtuigen en dus ook op treintjes. Bij het uitpakken van het treintje was ik dan ook erg benieuwd of de dame of de heer als eerste zou starten.
Screenshot 2014-03-25 at 16.42.53
Dit keer nam Quint het voortouw, de blokjes (puzzelstukjes) werden er afgehaald en weer opgedaan en hij ging gelijk staan om aan het touw te trekken.

Het viel me op dat dit een langer touwtje heeft dan de meeste treintjes en dat maakt het voor de kleintjes wel makkelijker om mee te lopen. Het feit blijft echter dat de drie losse wagonnetjes met een klein stukje touw verbonden zijn en al snel gaan draaien. Hierdoor verandert het rijden van het treintje eerder in half hangen of vliegen. Het plezier wordt er echter niet minder door.

 Al snel kwam Yuna er ook bij om mee te helpen en zaten ze samen vrolijk te keuvelen met de verschillende blokjes.
Screenshot 2014-03-25 at 16.43.12
Ze zijn nu bijna 1,5 jaar en ik merk dat ze nog niet echt een verband leggen met kleurtjes of aantallen, maar ik denk dat als ze straks een paar maanden ouder zijn dit voor hen nog leerzamer wordt. Er zijn verder geen kleine onderdelen dus het is veilig voor kleine kinderen en van mooi materiaal gemaakt.

Houten 1-2-3 trein, Goula
Bestel deze 1-2-3 trein hier >>>>

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Nederlands Kampioenschap Mens Erger Je Niet!

Op zaterdag 25 januari nemen ruim 250 deelnemers van alle leeftijden het tegen elkaar op …