Natuurlijke schmink voor kinderen

Er is nu een nieuwe schmink ontwikkeld voor de kinderen. Normale schmink is best hard of het gaat er moeilijk vanaf, maar deze schmink is ontwikkeld voor de gevoelige kinderhuid en het is makkelijk op het gezicht te schminken en net zo makkelijk te verwijderen. De kinderen houden er natuurlijk om er net zo bij te lopen als een echte prins of prinses, een dier of een boef en nog veel meer leuke personages.

Tover je kind om in elk gewenst personage met de nieuwe kinderschmink van Sante en breng spelen tot leven. De kleurrijke kinderschmink op natuurlijke basis is zacht voor de huid en makkelijk weer te verwijderen. De schmink is gemaakt van biologische en ook natuurlijke producten die de huid voldoende ruimte geven om door te gaan met wat hij normaal ook doet.

Met deze schminkset in verschillende kleuren kun je allemaal leuke gezichten tekenen. Er zitten 6 potloden in om lijnen te tekenen, en de schmink zit in potjes en kunnen door middel van penselen of spons worden aangebracht.

Alleen of het het geld waard is een een 2de punt want het is vrij prijzig en in de winkel is het veel goedkoper.

De Sante kinderschmink is verkrijgbaar bij www.greenjump.nl evenals losse schmink potloden en potjes schmink .

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Huidvriendelijke kinderschmink [recensie]

De kinderschmink van Elegant Minerals is gemaakt met biologische oliën en natuurlijke pigmenten uit de …