Hotel 13 Rock ’n Roll highschool

boek hotel 13Na de spannende zomer zijn Tom, Anna en Liv terug thuis. Tom is ervan overtuigd dat de tijdmachine in de kelder van Hotel 13 vernietigd is. Maar wanneer een krantenfoto voor zijn ogen verandert en er een vreemd meisje uit de jaren ’50 opduikt, beseft hij dat er iets vreselijk mis is. Erger nog: wanneer ze het meisje niet terug kunnen brengen naar haar eigen tijd, dan zal ook het leven van Tom, Anna en Liv veranderen. In het andere heden zullen ze elkaar nooit ontmoet hebben. Niet alleen hun vriendschap staat op het spel, maar ook de liefde tussen Tom en Anna…

Recensie
Het verhaal begint met een terugblik naar een jaar geleden. Toen ontdekte Tom dat in Hotel 13 – kamer 13 – een tijdmachine stond. Met deze tijdmachine kon je 85 jaar terug in de tijd reizen. Tom was er toen achter gekomen dat in de tijd reizen heel gevaarlijk kan zijn. Op een dag verdwijnt een foto in de krant, terwijl Tom in de krant kijkt. Dit kan maar één ding betekenen; iemand is met de tijdmachine bezig…

Net als de film ‘Hotel 13 Rock ’n Roll Highschool’ is dit ook een heel leuk en spannend boek. Voor kinderen is het spannend om te lezen dat de tijd dringt voor Tom, Anna en Liv om het verleden weer recht te trekken. Alleen als ze op tijd het meisje uit het verleden terug in de tijd brengen, zal het heden – zoals die was –  hetzelfde blijven.

P1350982Liefhebbers van Hotel 13, zullen dit boek dan ook maar al te graag willen lezen. De paar prachtige kleurenfoto’s –  die de hele pagina in beslag nemen – zorgen voor net dat beetje extra wat het boek extra leuk maakt om te lezen. Hotel 13 Rock ’n Roll Highschool is dan ook en absolute aanrader voor iedereen die gek is op Hotel 13, maar ook een superleuk boek voor iedereen die Hotel 13 nog niet kent.

Hotel 13 Rock ’n Roll Highschool – Gert Verhulst
Leesboek, hardcover, 126 pagina’s, Studio 100

Nu zeer voordelig hier >>>> te bestellen

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Dora’s Vriendschapsfeest

Vriendjes maken, leren omgaan met leeftijdsgenootjes, samen met andere kinderen leren spelen. Allemaal dingen die …

Share
Share