Prinsessia – Zo verliefd [video]

zo-verliefd-prinsessia-trotse-moedersDe komende tijd zal er regelmatig Prinsessia-nieuws te zien zijn op onze website. De 5 prinsessen van Prinsessia gaan binnenkort namelijk de Nederlandse en Vlaamse theaters langs met een gloednieuwe show: Droomtroon. Voor meer informatie hierover, klik hier >>>>

Maar er is meer nieuws: een nieuwe single en een daarbij behorende videoclip. Het nieuwe liedje van Prinsessia heet Zo verliefd en de video kun je hieronder bekijken:

Voor de wie-is-wie van Prinsessia, klik hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Lieke is verliefd [recensie]

Lieke is verliefd op Sam. Ze vertelt het aan niemand. Maar Eva merkt het best! …

Share
Share