Netflix maakt het mogelijk om feestelijk af te tellen tot 2016, ook vóór middernacht [tip]

2016-netflix-trotse-vaders-trotse-moeders-1Oud en Nieuw, het afsluiten van een jaar en het vieren van een nieuw jaar. Iedereen doet dat op zijn / haar eigen manier. Jullie hebben de afgelopen dagen al van verschillende Trotse Moeders kunnen lezen hoe zij Oud & Nieuw vieren <klik hier voor alle persoonlijke blogs hierover>

Wanneer je kinderen nog te jong zijn om de hele avond wakker te blijven, of je wilt ze graag op een bepaald moment in bed leggen, dan heeft Netflix een prachtige oplossing om ook hen het gevoel te geven dat ze echt Oud & Nieuw hebben gevierd. Ze hebben verschillende aftelfilmpjes gemaakt, enorm feestelijk en met echt aftellen van 10 tot 0 om het nieuwe jaar in te luiden.

2016-netflix-trotse-vaders-trotse-moeders-2Dit kun je dus ook om 20.00 uur doen, of om 21.45. Plop daarna gezellig een flesje kinderchampagne open, steek een paar sterretjes aan en knuffel en kus elkaar onder het Gelukkig Nieuwjaar wensen. Heerlijk toch: echt meedoen met Oud & Nieuw, zonder de dag erna helemaal ontregeld te zijn!

Kijk even naar onderstaande video, dan zie je de diverse thema’s die je kunt kiezen. Van Troetelbeertjes, Puffin Rock en King Julien tot Project Mc2 en Mr. Peabody & Sherman, er zit vast iets voor jouw kind(eren) tussen!

Heb je nog geen Netflix? Meld je dan aan, de eerste maand kun je het gratis proberen. Ook handig voor Nieuwjaarsdag, want jij bent zelf waarschijnlijk wel lang opgebleven en dan is het toch heerlijk wanneer je kinderen zich even rustig vermaken met de vele leuke films en series die ze gratis kunnen kijken!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Goede Voornemens 2024

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent voor veel mensen dat ze een …

Share
Share