Herfstvakantie-tip: op avontuur door de grachten

291893-kidscruise4Mijn naam is Sjonnie de muis. Ik ben heel stoer en niet snel bang. Mijn vriend Harold de kat daarintegen… Hij wil piraat worden, maar hij is bang voor water! Ik probeer hem te helpen over zijn angst heen te komen, maar dat kan ik niet alleen. Kan jij mij helpen?

screenshot-2016-10-13-at-20-38-46Terwijl je ouders hun eigen verhaal luisteren, ga jij op je eigen avontuur door de grachten! Zoek de dieren op de grachtenpanden met je piratenkijker, teken een geluksteken en een stoere tattoo voor Harold, ontwerp het perfect schip-huis en… word een echte Zoetwaterpiraat!

Voor (groot)ouders een erg ontspannen manier om de Amsterdamse grachten per boot te bekijken. Voor kinderen een compleet avontuur! Er zijn ook family-tickets beschikbaar. Voor alle prijzen klik hier >>>>

Voor een verslag van een kinder-rondvaart (waar het hele gezin van geniet), klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Zo kun je verantwoord een avondje wijnen met de meiden

Wijnen met de meiden? Zet een oppas in Wil je een avondje verantwoord wijnen met …

Share
Share