jet boeke

Dikkie Dik viert Kerstmis

De Sint is uitgezwaaid en we zijn met zijn allen bezig om weer helemaal in de kerstsfeer te komen. De kerstbomen komen weer tevoorschijn en vele huizen zijn alweer mooi verlicht. Dus ook hartstikke leuk om voor het slapen gaan een leuk kerstboek voor te lezen.

Na het succes van het boek Dikkie Dik sint- en kerstverhalen zijn er dit jaar twee boeken verschenen voor deze feestdagen. Dikkie Dik viert Sinterklaas en Dikkie Dik viert Kerstmis. Met elke weer nieuwe verhalen van Dikkie Dik. In dit nieuwe boek staan vier verhalen waarin Dikkie Dik met zijn vriendjes Kerstmis viert. Ze snoepen van de kerstkransjes, krabbelen aan de pakjes, gaan op zoek naar een kerstster en zingen poezen kerstliedjes.

Recensie:

Dikkie Dik viert Kerstmis is net zo goed als alle andere Dikkie Dik verhalen. Het is precies wat je verwacht als je een Dikkie DIk verhaal koopt. Mooie grote platen, grappige en een beetje stoute streken en ook zo herkenbaar! Welk kind heeft er niet eens een kerstkransje uit de boom ‘gepikt’ of zou alvast stiekem willen spieken wat er in die mooie cadeautjes onder de boom zit. Dit boekje is zeer geschikt voor kinderen van 2 t/m 4 jaar en een absolute aanrader om met je kind in de kerstsfeer te komen!

Dikkie Dik viert Kerstmis – Jet Boeke
Prentenboek, 2+, hardcover, 26 pagina’s, Gottmer

Lees ook:
Samen met Dora kerst vieren
Lekker eten met Dikkie Dik
Tweede DVD-boek van Dikkie Dik

Share

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

3 leuke bakideeën voor Kerst

Kerst is dé ideale tijd om gezellig met het hele gezin te gaan bakken. Op …

Share
Share