Mijn geboorteboek [recensie]

mijn-geboorteboek-recensie-copyright-trotse-moeders-1Mijn geboorteboek is een prachtig album als blijvende herinnering aan de mooie, bijzondere tijd na de geboorte. Met aansprekende illustraties, liefdevolle teksten en veel ruimte voor foto’s en persoonlijke invulling. Het blauwe herinneringsalbum is voor jongetjes en het roze voor meisjes. Om het nieuwgeboren leven te vieren en samen God te danken.

Recensie
Dit boek is erg geschikt voor mensen die actief bezig zijn met het christelijk geloof. Er zijn verwijzingen naar Bijbelteksten en er wordt veel ruimte gegeven om God te danken.

mijn-geboorteboek-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Verder is Mijn geboorteboek een mooi bewaar-boekje, wat veel ruimte biedt voor met name foto’s. De hoeveelheid informatie die gevraagd wordt, is wat minder dan bij andere geboorteboeken, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de vele (half-)lege pagina’s waarop je bijvoorbeeld kaarten, foto’s etc kunt plakken.

mijn-geboorteboek-recensie-copyright-trotse-moeders-3 mijn-geboorteboek-recensie-copyright-trotse-moeders-4

De vormgeving is erg mooi, de kleuren prima gekozen en mooi in evenwicht. Er is zowel een roze als een blauwe uitvoering.

Mijn geboorteboek – Petra Klippel & Anne Derks
Vierkant, 48 pagina’s, uitgeverij Kok
Bestel het roze geboorteboek hier >>>>

Bestel het blauwe geboorteboek hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

Door jou ben ik mij

Toen ik het persbericht over Door jou ben ik mij las, had ik meteen het …