VIP-ontbijt in de Julianatoren [verslag]

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-100Zondagochtend 12 juni ging de wekker al vroeg af in Huize Van Veldhuizen … We moesten vroeg uit de veren om op tijd te zijn voor voor het VIP-ontbijt in de Julianatoren ter ere van Julia’s verjaardag!

Al om 9.00 uur begon dit feestelijke festijn, voordat het park geopend was. We werden hartelijk ontvangen en naar onze tafel begeleid. vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-11Wat zag alles er mooi uit! Een prachtig buffet stond op ons te wachten, met roze als duidelijke hoofdkleur ?

Dina en Mevrouw Suikerspin kondigden aan dat de jarige jet Julia eraan kwam en met z’n allen hebben we voor haar gezongen. Daarna mocht Julia het buffet openen. Mevrouw Suikerspin vertelde de kinderen dat zij na het ontbijt hun mooie Julia-ontbijtbordje mee naar huis mochten nemen, omdat het feest was!

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-12

En dat was nog niet alles, want ze vertelde ook dat alle kinderen na het ontbijt een mooie dvd met parkshows, met de televisieserie of een cd met parkliedjes uit mocht zoeken. Dat begon dus al goed!

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-3

Met een mooi bordje gingen de meiden in de rij voor het buffet staan, waar ze helemaal los konden gaan. Ik vind een buffet altijd zo fijn, want er is altijd voor iedereen wel iets bij. Behalve croissantjes en bolletjes, namen de meiden ei, zowel gekookt als roerei en pasta in kleine verpakkingen. Ik heb ook aardbeien voorbij zien komen, fristi, appelsap, thee … en … Omdat het groot feest was, lagen er ook aardbeiensnoepjes en mini-tompoesjes!

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-2

Er lagen ook yoghurtjes, watermeloen en ander vers fruit, kaas en vleeswaren en nog veel meer. Het was te veel om van alles iets te nemen … Na het eten konden de kinderen nog even op de foto met hun favoriete figuren. Dat was vooral Daphne’s ding.

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-10

Met een volle buik werden we uitgenodigd om mee te feesten bij de opening van het park om 10.30 uur. Nu konden ook alle kindjes die niet bij het VIP-ontbijt waren meefeesten! Na het zingen en dansen met Jul en Julia ging het park echt open!

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-1

Omdat mijn kinderen de Julianatoren wel kennen, wisten ze precies welke attracties ze deze dag allemaal wilden bezoeken. En ze hebben er veel bezocht deze dag.

Zo zijn ze in de botsauto’s geweest (kleine kinderen in de kleine botsauto’s en de grote in de grote), in de bootjes, op de trampolines, van de grote glijbaan, in de rolschaats-achtbaan, in de vuurtoren, de tollende hoed, op de paardenbaan, in de vlinder, de Mega Muizenschommel, op Safari, de olifantenmolen, de zweefmolen (waar de kleintjes allemaal een high five kregen van de man die de knoppen bediende), in de simulator en in Juls’ Piratennest.

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-4

En o ja, Babette is met haar vader nog in de Dino Tour geweest.

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-9

Jullie denken nu vast dat ze dan wel overal in geweest zijn … Maar nee, er zijn zoveel attracties, dat ik me niet  kan voorstellen dat je die allemaal op één dag kunt bezoeken.

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-5

Speciaal voor Julia’s verjaardag was er een echte verjaardagsshow. Een show waar als verrassing Julia’s vriendje Jul aan het einde uit een taart kwam springen! En ook Angelina Ballerina gaf een speciale voorstelling, want zij was te gast op Julia’s verjaardagsfeest. Uiteraard stond haar show in het teken van ballet. Er was een uitnodiging voor een danswedstrijd, waar flink voor geoefend moest worden … mét het publiek natuurlijk. Daphne nam ook even de iPad om dat vast te leggen. Haha, onze kleine camera-vrouw.

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-7

De voorstellingen zijn verplaatst naar binnen, achter het spookhuis (oh ja, daar zijn we OOK nog in geweest) en de Italiaanse ijsjes. De grote circustent achter in het park staat er niet meer. Binnen was het een stuk kleiner en ik moet zeggen dat daardoor de temperatuur behoorlijk steeg!

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-8

Na een feestelijke dag waren mijn meiden behoorlijk moe, vooral Daphne. Bij de uitgang kregen ze nog een ballon mee, wat spekjes en een leuke kleurplaat. En na deze heerlijke dag viel Daphne in de auto als een blok in slaap. Het was met recht een feestje!!

vip-ontbijt-julianatoren-angelina-ballerina-julia-de-muis-verslag-foto-copyright-trotse-moeders-albertine-6

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share